SEO

Een goede website verdient het om gevonden te worden. De belangrijkste stap in online vindbaarheid is Search Engine Optimization. Door optimalisatie van zoekwoorden en site architectuur, maar ook linkbuilding, content en programmeertechniek, worden de beste organische zoekresultaten bereikt.

SEO kan je goed helpen bij de vindbaarheid in Google. Dit is nu eenmaal belangrijk, want wanneer potentiële klanten naar jouw bedrijf op zoek gaan in Google wil je natuurlijk wel bovenaan in de zoekresultaten terecht komen. Maar hoe werkt dit nou precies?

Wat is SEO?
SEO betekent ‘Search Engine Optimization’ ofwel: zoekmachine optimalisatie. Je kunt SEO goed inzetten voor een hogere populariteit van je website en daarmee meer bezoekers tot klant maken. Denk bijvoorbeeld aan een café-eigenaar die komend weekend een feest heeft en een extra voorraad ijsblokjes nodig heeft. Stel: je bent leverancier van ijsblokjes, dan heb je deze café-eigenaar graag op je website. SAM kan je hierbij helpen.

Veel bezoekers of relevante bezoekers?
Zoekmachines zoals Google brengen een volgorde aan in de websites die ze tonen wanneer iemand een zoekwoord intypt. Hoe ‘relevanter’ een zoekmachine je website vindt, hoe hoger je komt in de zoekresultaten. SAM heeft hiervoor een tekstschrijver die je hierbij kan helpen. Onze teksten herken je aan een goede leesbaarheid. Prettig leesbaar en niet te lang. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.