SAM Starterspakket

SAM helpt starters!

SAM investeert in startende ondernemers door middel van het SAM Starterspakket. Breng uw randzaken onder bij SAM voor een vaste fee per maand. U heeft het al druk genoeg met het opzetten van uw eigen onderneming en kan de financiële ruimte als starter goed gebruiken. SAM helpt! steunt op 15 jaar ervaring op gebied van Sales, Administratie en Marketing, dus bezorg uzelf de komende twee jaar een ongehinderd ondernemerschap en maak snel kennis met SAM!

SAM Starterspakket

  • Huisstijl & Logo
  • Website & Hosting
  • Website onderhoud
  • SEO scan (jaarlijks)
Prijs per maand: € 149,- *contractperiode twee jaar & aanbetaling € 499,- excl. btw

Huisstijl & Logo

U weet het allerbeste welk imago uw bedrijf moet uitstralen. Op basis van uw informatie bepalen we de beste koers. We schetsen uw concurrentiepositie en stellen uw commerciële doelgroep vast. Op basis van die briefing vervaardigen we drie zogenaamde mockups; studiemodellen van het uiteindelijke ontwerp. Het meest aansprekende model wordt in fases geperfectioneerd. Na drie correctierondes staat het ontwerp als een huis en leveren wij het materiaal in de meest gangbare formaten en bestandstypes.

Website & Hosting

SAM bouwt en onderhoud websites. Deze zogenaamde content-managementsystemen maken uw site ook voor u toegankelijk voor kleine aanpassingen van tekst en afbeeldingen. SAM levert een website van vijf pagina’s, bijvoorbeeld: home, wie zijn wij, werkwijze, contact en blog. Bovendien wordt de site voorzien van knoppen naar uw social media pagina’s en kunnen uw facebookberichten live worden weergegeven op een pagina. Een website van SAM is SEO geoptimaliseerd, zodat u direct vindbaar bent met alle gangbare zoekmachines. Het toegepaste ontwerp is responsive, zodat uw site ook goed te lezen is op mobiel en tablet. SAM regelt ook de hosting, inclusief dagelijkse back-ups van uw gehele site en de mogelijkheid tot vijf e-mailadressen naar keuze binnen uw eigen domeinnaam. Dit aanbod is exclusief plug-ins, de bouw van een webshop, de teksten en het beeldmateriaal.

Website onderhoud

Het actueel houden van de website, de template en de zogenaamde plug-ins, bevordert de zoekresultaten in Google en houdt het veiligheidsniveau op het allerhoogste peil. Een gedateerde website, of erger nog, ongewenst gebruik van uw webomgeving moet vanzelfsprekend worden voorkomen.

SEO scan

Elk jaar analyseren wij uw vindbaarheid en positie voor zoekmachines als Google. Scoort u hoog in de zoekresultaten dan resulteert dat vanzelfsprekend in meer bezoekersverkeer en uiteindelijk meer omzet. Wij controleren en optimaliseren uw indexering.

Aanvullende modules

Er zijn naast het Starterspakket ook aanvullende diensten waar SAM zich graag over ontfermt. Zo wint u nog meer tijd om te ondernemen en zorgt SAM vakkundig voor zaken als:
  • Sales advies
  • Debiteurenbeheer > In samenwerking met NFM
  • Algemene administratie > In samenwerking met NFM
  • Automatische incasso’s > In samenwerking met NFM
  • Salarisadministratie > In samenwerking met NFM
  • E-mail marketing > In samenwerking met SAM helpt!