Ons team

Sam

Gezicht van de zaak

Sam is de mascotte van SAM helpt starters en Online marketingbureau SAM helpt! en is een samenvoeging van onze zakelijke diensten: Sales, Administratie en Marketing. Sam biedt deze verschillende zakelijke diensten aan in het SAM Starterspakket, in samenwerking met dochterondernemingen NFM en Online marketingbureau SAM helpt! en zorgt Sam voor een vliegende start voor iedere startende ondernemer! Sam werkt snel, tegen een goede prijs, is op de hoogte van de marktontwikkelingen en uiterst punctueel.

Edwin

Directeur Online marketingbureau SAM helpt!

Verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Online marketingbureau SAM helpt! en dochteronderneming SAM helpt starters. Expert op het gebied van (online) marketing en commercie en eindverantwoordelijk voor de online propositie met als ultiem doel een hoge conversie en/of diepgang. Edwin is samen met zijn collega’s tevens verantwoordelijk voor het creatieve gedeelte binnen SAM helpt! en met name de videoproducties.

André

Manager SAM helpt starters & Nationale Facturatie Maatschappij

De eindverantwoordelijke binnen SAM helpt starters en eindverantwoordelijke bij dochteronderneming NFM, André is met meer dan 15 jaar ervaring expert op gebied van administratie en commercie en voelt feilloos aan waar de behoefte ligt van onze klanten.

Marit

Copywriter & SEO specialist

Onze schrijfster van commerciële teksten die leuk zijn om te lezen, goede zoekresultaten opleveren en zorgen voor conversie. Marit die van origine vertaalwetenschapper is, heeft naast uitgebreide SEO kennis de juiste bagage om sterke, wervende teksten te schrijven.