Online Videoproductie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en dit is de reden dat steeds meer bedrijven voor een online videoproductie kiezen. Daar komt bij dat potentiële klanten steeds minder lezen, en meer in afbeeldingen en video denken. Een mooie en professionele bedrijfspresentatie op de website of het social media kanaal zorgt voor veel respons en een sterke, positieve binding met je bedrijf.

Videomarketing -alles waarbij je video gebruikt om je product of dienst aan een groter publiek te brengen via marketing- is hot! Steeds meer bedrijven gebruiken hun eigen website of social media kanaal om gebruik te maken van de kracht van video. Voor ook steeds meer bedrijven kiezen we bij de bouw van een nieuwe website ook voor een bedrijfspresentatie. De video krijgt een belangrijke rol op de website en genereert goodwill voor je onderneming.

Als gevolg van de verschuiving van offline reclame naar online zal video advertising zeker blijven groeien.

Facebook en Google zijn in een grote concurrentiestrijd verwikkeld om de macht van de kijker en het binnenhalen van de miljarden dollars aan advertentiegelden die op dit vlak te verdienen zijn. Doordat branding en ROI in steeds mindere mate gesloten werelden zullen blijven, zullen adverteerders ook gaan zien dat video advertising prima in te zetten is om de eerste aankoop of vervolgaankopen te stimuleren. Video advertising zal en moet meer gezien worden als ondersteunende activiteit ten opzichte van alle andere online marketingactiviteiten. Als de ROI daarvan beter in kaart wordt gebracht door adverteerders, zullen zonder meer ook de budgetten hier naartoe vloeien.