Fotografie

De website bezoeker en daarmee potentiële klant beoordeelt de site in eerste instantie op de content; het beeldmateriaal. Kwalitatief goede foto’s maken het verschil en geven jouw organisatie een professionele uitstraling die zorgt voor respons en een sterke, positieve binding.

Het juiste beeldmateriaal zoals bijvoorbeeld goede foto’s draagt bij aan een hogere conversie. Direct als het een webshop betreft of indirect als de website dient als leadgenerator. Content is king en dat geldt niet alleen voor de teksten.

SAM helpt! maakt gebruik van professionals en kiest de juiste fotograaf afhankelijk van de opdracht. Of het nu gaat om product fotografie, portret of 360 graden foto’s, wij kunnen helpen met vooraf een duidelijk draaiboek, en achteraf prachtige bewerkte foto’s!

360 graden fotografie

De nieuwste techniek in fotografie zijn 360° foto’s. Deze manier van fotografie kennen we uit de makelaardij, maar komt ook op in andere branches steeds vaker voor. Met deze techniek kan op een unieke wijze een showroom of horeca gelegenheid in beeld worden gebracht. SAM helpt! bezit een speciale 360° camera die 4k (dubbel HD) foto’s en video kan produceren. Na de bewerking van de foto’s en eventueel installatie van de juiste (website) plugin presenteer je je op een unieke wijze aan je bestaande en potentiële klanten.