Laat jouw bedrijf spreken met een corporate video!

“Online video advertising” is veruit de snelst groeiende marketing trend van dit moment. Steeds meer bedrijven kiezen voor een corporate video. Simpelweg door het feit dat (potentiële) klanten de voorkeur geven aan beeld boven tekst zoals een e-mail, artikel of rapport. Video is namelijk een eenvoudige manier om informatie in je op te nemen. Daarnaast is het vanuit het oogpunt van jou als bedrijf een zeer handige tool: video informeert en overtuigt beter dan elk ander media type.

Waarom zou je jouw bedrijfsverhaal alleen op papier zetten als je deze ook kan laten visualiseren? Een video zorgt bovendien ook voor een positieve binding met het bedrijf, het werkt als een sterke leadgenerator. Deze video zorgt met de waarde van relevante video content ook voor betere resultaten in de organische zoekmachines.
Sommige grote bedrijven gebruiken bijvoorbeeld video ook om werknemers te updaten, waar vroeger email gebruikt zou worden. De kans is groter dat een werknemer de video bekijkt dan dat hij of zij een rapport of email zal lezen. De verwachting is dat dit alleen maar zal toenemen en dat in de toekomst video de voornaamste manier van communiceren zal zijn.
Concreet betekent dit voor organisaties dat als je wilt dat je boodschap echt overkomt, dat video dè manier is. Niet voor niets heeft bijvoorbeeld Facebook eerder dit jaar bekend gemaakt een “video first” strategie te gaan volgen.

Waarom een corporate video?
Een goede corporate video zorgt ervoor dat mensen een levendig beeld krijgen van wat jouw bedrijf doet, op welke manier je dit doet en waarom dit bijzonder is. Een verhaal dat verbindt, beweegt, inspireert en uiteindelijk blijft hangen, zodat het kan worden doorverteld. Je bedrijfsverhaal laten visualiseren in een corporate video kan van enorme toegevoegde waarde zijn als basis voor je marketing en communicatie. Je bedrijfsnaam blijft makkelijker hangen, en dit zal uiteindelijk leiden tot een verhoogd aantal conversies op je website.
Voor bedrijven in West-Friesland heeft SAMhelpt! dit najaar een speciaal actietarief voor de productie van een professionele corporate video. Neem contact met ons op voor meer informatie. Klik hier voor onze portfolio, waaronder onze meest recente corporate video producties.

Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *