Aanvullende diensten

SSL-certificaat

Socket Layer (SSL) is een encryptie-protocol die de communicatie tussen computers beveiligt. Zeker voor websites die gevoelige informatie delen, zoals webshops, is een SSL-verbinding essentieel. Door middel van een SSL-verbinding zorg je ervoor dat niemand kan meelezen met de informatie die je verstuurt, of deze kan aanpassen. Naast de jaarlijkse bijdrage voor het SSL-certificaat hanteren we eenmalig € 99,95 installatiekosten.
-Kosten (per jaar) € 29,95

Privacy & Disclaimer

Sinds 2017 is het wettelijk verplicht een website bezoeker, middels een privacyverklaring, te melden wat er met zijn of haar gegevens gebeurt. Als organisatie leg je uit welke gegevens je bewaart en voor welke doeleinden. Deze verplichting is onderdeel van de General Data Protection Regulation (GDPR). Daarnaast treedt op 25 mei 2018 in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Deze verordening geeft bezoekers de controle over hun persoonlijke data, wat het belang van een privacyverklaring nog verder vergroot.
In de disclaimer geef je aan waarvoor je als bedrijf aansprakelijk kan zijn, en dat teksten en grafisch beeldmateriaal op je website niet zonder toestemming mogen worden gekopieerd. Zo bescherm je het intellectueel eigendom van je website en je bedrijf.
-Kosten Disclaimer & Privacy bepaling (eenmalig) € 99,95