SAM helpt groeiende ondernemers
met Sales, Administratie en Marketing activiteiten.

meer info

Marketing

De marketing mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos en er komen dagelijks nieuwe bij. Voorheen was het alleen de krant waarin u adverteerde, tegenwoordig biedt internet u alleen al meer dan 1001 mogelijkheden om uw marketing activiteiten te ontplooien. Deze ontwikkelingen zijn voor een drukke ondernemer nauwelijks nog bij te houden. Dit, terwijl het inzetten van een juiste marketingstrategie nu juist van levensbelang is voor het voortbestaan van uw onderneming.

 • Huisstijl & Logo

  Uw huisstijl en logo zeggen veel over uw organisatie. Als ondernemer heeft u een strategie bepaald, maar klopt dit (nog) met uw huisstijl en logo? Een goede huisstijl en bijpassend logo zorgen voor erkenning. Daarnaast bepaalt de kleur, het lettertype en de elementen de positie in de markt.

 • Web development

  Eén van uw belangrijkste communicatiekanalen is uw website. De oriëntatie voor steeds meer producten en/of diensten begint online, zelfs de aankoop van een auto of huis. Een goede website is dus van groot belang; één die up-to-date is en daardoor optimaal beschermt en voldoet aan de nieuwste technieken. Daarnaast is de website adaptive of responsive waardoor de website zich aanpast aan het scherm van de bezoeker (tablet, mobiele telefoon of desktop). Dit maakt van uw website het digitale visitekaartje waarmee u een goede eerste indruk achterlaat.

  SAM helpt onder andere:
  Nationale Facturatie Maatschappij
  Personal Trainer Cheque
  Pizzeria Bella Vita
  Hanni Hanna
  Nathalie Blue
  Sup School Enkhuizen
  Maximale Besparing 
  Luna Fashion


  SAM biedt haar klanten de mogelijkheid om de website in één keer te betalen, of maandelijks middels een vast bedrag over een periode van maximaal een jaar.

 • Videoproductie

  Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en dit is de reden dat steeds meer bedrijven voor video kiezen. Een mooie en professionele bedrijfspresentatie op de website of een commerciële videoproductie voor de inzet van TV of Digital out of Home zorgt voor veel respons en sterke en positieve binding met uw bedrijf.

 • Hosting & Onderhoud

  Een goede website verdient een goede hosting provider. De website dient snel te laden waardoor hij beter gevonden wordt. Google geeft websites die sneller laden voorrang op websites die langzaam inladen, dus ook voor de optimalisatie van uw Google zoekresultaten is goede hosting van belang. Naast optimale bandbreedte maakt SAM dagelijks meerdere back-ups van uw website en zorgt ze voor optimale beveiliging tegen cybercrime. Daarnaast worden inkomende e-mails gecontroleerd door middel van ons "managed" spamfilter.

  • Pakket A: SAM hosting start
   1 GB opslagruimte, 5 e-mailadressen en 25 GB Dataverkeer:
   € 14,95 per maand

  • Pakket B: SAM hosting professional
   6 GB opslagruimte, 10 e-mailadressen en 100 GB Dataverkeer:
   € 29,95 per maand

  • Pakket C: SAM hosting ultimate
   11 GB opslagruimte, 20 e-mailadressen en 250 GB Dataverkeer:
   € 44,95 per maand

Om ervoor te zorgen dat de door SAM helpt! gebouwde website (templates en plug-ins) up-to-date blijft, is maandelijks onderhoud van groot belang. Een goed onderhouden website is optimaal beschermd en bevordert tevens de zoekresultaten in Google. SAM verzorgt dit onderhoud voor een vast bedrag van € 19,95 per maand.

 • SEA (Google AdWords) & SEO

  Een goede website verdient het om gevonden te worden. Een Google AdWords campagne of het optimaliseren van uw website middels Search Engine Optimalisatie zijn hierin een absolute must. Voor ongeveer 90% van al uw potentiële klanten begint de oriëntatiefase bij Google.

 • E-mail marketing

  Het opzetten van een goede mailing naar uw adressenbestand of aangekochte bestand kan voor veel nieuwe traffic zorgen, online en/of fysiek. Het schrijven van correcte commerciële teksten die zorgen voor conversie en omzet is hierbij van groot belang.

Mascotte