SAM helpt groeiende ondernemers
met Sales, Administratie en Marketing activiteiten.

meer info

Administratie

Veel ondernemers vinden de administratie een vervelende, tijdrovende klus, maar snappen ook het belang van een goede boekhouding en zorgeloze cashflow. Tijdige betalingen zijn voor een groeiende onderneming van levensbelang!

 • Salarisadministratie

  Als ambitieuze onderneming zit u niet te wachten op administratieve rompslomp. Veel ondernemers kiezen er daarom voor om hun salarisadministratie uit te besteden. Hierdoor houdt u meer tijd over om te doen waar u goed in bent!

 • Facturatie

  Als de verkoop is gerealiseerd, dient zich de volgende uitdaging aan: de facturatie. Dit is een tijdrovende klus waarbij u tegenwoordig in steeds meer gevallen in aanraking komt met achterstallige betalingen. Hierdoor wordt afbreuk gedaan aan de juist zo zorgzaam opgebouwde relatie. SAM neemt dit voor u uit handen en zorgt voor de uiteindelijke betaling en de verwerking ervan, c.q. het volledige debiteurenbeheer.

 • Automatische incasso's

  Een automatische incasso is de meest efficiƫnte manier om te incasseren van Europese bankrekeningen. Hierdoor betaalt uw debiteur altijd op tijd en heeft u meer controle over uw betalingen. Zo bespaart u tijd en geld en zorgt u dat de liquiditeit van uw bedrijf op peil blijft. Om op korte termijn uw geldstroom binnen uw onderneming te verbeteren biedt SAM deze dienst aan voor zowel B2C als B2B, inclusief debiteurenbeheer.

  *De regels van de bank om een incassocontract te verlenen aan (startende) ondernemers, nieuwe stichtingen of bedrijven (met telefonische verkoop) zijn erg streng. Vandaag de dag moet u aan tal van bijzonder strenge eisen voldoen waardoor het in de praktijk vaak onmogelijk wordt gemaakt om zo'n incassocontract te verkrijgen.

 • Algehele boekhouding

  Naast bovenstaande specifieke diensten binnen het administratieve proces kan SAM ook de volledige boekhouding van uw organisatie verzorgen.

Mascotte